Menu
Locaties

Fietsen in Montferland en overnachten in een prachtige Havezathe !

Montferland is een paradijs voor de fietsers. Alles wat Nederland mooi maakt bevindt zich in het Montferland. Fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tussen de prachtige natuurschoon. U vindt hier coulisselandschappen, monumentale gebouwen, pittoreske dorpjes en nog veel meer prachtige plekken. Van fietsen door Montferland zult u nooit genoeg krijgen!

Met dit geweldige arrangement ontdekt u de omgeving verdeeld over 3 dagen. In alle seizoenen is het genieten van de prachtige natuur, de mooie kleuren, en de bosrijke omgeving. Kom helemaal tot rust en laat de natuur hun verhaal doen. Bij dit arrangement kunt u gratis gebruik maken van een fiets of uw eigen fiets meenemen. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen menu.

Overnachten in een prachtige locatie in Montferland

Vanuit uit de havezathe waarin u overnacht heeft u een prachtig uitzicht over de Montferlandse bossen. De voormalige boerderij is gemoderniseerd en verbouwd en is gevestigd in Velthuizen. U kunt geniet op het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen loungebanken en terrashaarden terwijl u geniet van de culinaire kookkunsten van het restaurant.De kaart van het restaurant wordt iedereen 2 maanden vernieuwd. De gerechten worden bereid met de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten.

Klik hier voor meer informatie over dit onvergetelijke arrangement!

U kunt op www.fietseninmontferland.nl kijken naar de diverse keus aan arrangementen.

About Author

Als kind kwamen we al vaak op het Peeske. Voor altijd Montferland fan, woon en werk in Didam samen met Christel Gieling aan ons bedrijf Recreatief.nl .