Menu
Locaties

Ontdek het prachtige Bergherbos

Bezoek het, voel het!

Gelegen in het prachtige Montferland ligt het mooie Bergherbos. Dit bos is bij uitstek geschikt om activiteiten als wandelen, fietsen en paardrijden te ondernemen. Daarnaast is het bos geschikt om als gezin met je kinderen in het bos te spelen of om vakantie te vieren.

De Motte

Één van de bekendste plekken in het Bergherbos is de Motte. Dit is een heuvel die ongeveer 1000 jaar geleden is gemaakt. Op deze prachtige heuvel is een hotel en restaurant gevestigd, zo kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee genieten van een prachtig uitzicht.

Een bos om van te dromen

Met de heuvelachtige akkers, de indrukwekkende bossen en de prachtige landschappen is dit bos een waar plaatje. Daarnaast heeft het bos ook vele soorten planten, bomen en dieren. Voor natuurliefhebbers is het de ultieme plek om heerlijk te genieten.

Als wij u een u een tip mogen geven, is het ’t Peeske een uitzonderlijk goed startpunt voor uw prachtige wandelroute door het Bergherbos.

About Author

Als kind kwamen we al vaak op het Peeske. Voor altijd Montferland fan, woon en werk in Didam samen met Christel Gieling aan ons bedrijf Recreatief.nl .