Menu
Locaties

Midweek fietsen in het Montferland

Wist u dat Montferland bij uitstek een fietsregio is? In Montferland zijn diverse fietsroutes uitgestippeld waar u tijdens de midweek heerlijk overheen kunt fietsen. Vergeet tijdens het maken van een fietstocht niet te genieten van de prachtige vergezichten.

Geen idee welke fietstocht u wilt maken, bekijk de gratis fietsroutes. Na een sportieve dag op de fiets is het tijd om te genieten van een welverdiend 3-gangen diner. De volgende morgen kunt u tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet bepalen welke fietstocht vandaag gemaakt gaat worden. Voor deze midweek dient u uw eigen fiets mee te nemen.

Het gezellige hotel

Bij het hotel bent u altijd van harte welkom. Neem plaats op het terras en geniet van een verfrissend drankje of van een heerlijke lunch. U overnacht in een sfeervolle hotelkamer met uitzicht op de prachtige Montferlandse natuur. Er wordt werkelijk waar van alles in het werk gesteld om het u naar uw zin te maken.

Parel van de Gelderland

Wist u dat Montferland één van de parels is van de Gelderland? In de omgeving van het hotel vindt u sfeervolle dorpen en steden die zeker een bezoek waard zijn. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Bergherbos, Openlucht Museum en Burgers Zoo.

Benieuwd naar de fiets midweek . heerlijke midweek fietsvakantie in Fietsparadijs Montferland

About Author

Als kind kwamen we al vaak op het Peeske. Voor altijd Montferland fan, woon en werk in Didam samen met Christel Gieling aan ons bedrijf Recreatief.nl .