Menu
Locaties

Verken de Montferlandse omgeving per fiets!

Ontdek Montferland en neem daarvoor ruim de tijd. Montferland is een fiets- en wandelparadijs. Koop een kompas, geen horloge, neem de tijd om deze veelzijdige regio te ontdekken. Het Montferland wordt gezien als één van de parels van de groene Achterhoek. Montferland heeft voor fietsliefhebbers veel te bieden. Verken de omgeving en omarm de natuur en de rust die u zult vinden. 

Wakkerworden van de stilte

Tijdens uw vakantie of weekend in de buitenlucht kunt u gebruik maken van de mooiste fiets- en wandelroutes. Tevens kunt u gezellig gaan shoppen in de leuke steden of cultuur snuiven in de historische monumenten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met een lekker drankje onderuit te zakken op een sfeervol terras!

Overnachten in een prachtig hotel!

Het prachtig gelegen hotel aan de voet van de Montferlandse bossen zorgt ervoor dat u 100% ontspant en het drukke leventje even kunt ontglippen. Het familie bevindt zich vlak aan de Duitse grens in het pittoreske dorpje Beek. Het bevindt zich enkele minuten van het Berghse Bos vandaan wat de ideale plek is om uw fiets- of wandeltocht te starten. Het hotel beschikt over een stijlvol gastenrestaurant met een gezellig café met biljart en een sfeervolle luncht, waar u op elk tijdstip van de dag gebruik van kunt maken.

Kijk snel hier voor een bijzondere fietsvakantie in Nederland

About Author

Als kind kwamen we al vaak op het Peeske. Voor altijd Montferland fan, woon en werk in Didam samen met Christel Gieling aan ons bedrijf Recreatief.nl .