Montferland is een prachtig fietsparadijs in Nederland. Overnacht in een havezathe en ontdek dit natuur- en fietsparadijs.

Berichten

088-5405805
Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl

Single Post

Fietsen langs korenvelden in Montferland

Stap op een gratis fiets of uw meegebrachte fiets en maak een prachtige fietstocht door de Montferlandse natuur. Na een actieve dag in de buitenlucht staat er welverdiend 3-gangen keuzemenu op u te wachten. Geniet na een goede nachtrust van een heerlijk ontbijt en bedenk welke fietstocht deze dag op de planning komt te staan.

Het sfeervolle en gastvrije hotel

U overnacht in het  hotel in een luxe en eigentijdse hotelkamer. De hotelkamer is voorzien van uitstekende bedden en alle benodigde faciliteiten, zoals: bad, douche, toilet, Wi-Fi, televisie, telefoon en internet. 

Het hotel biedt de juiste ingrediënten ( erg goed restaurant ) voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Bovendien voelt u zich thuis in het hotel. 

Adembenemende omgeving

Het hotel ligt in het Gelderse Zeddam. Als fietsliefhebber kunt u uw hart ophalen in het bosrijke Montferland. Het Bergherbos, Bijvanck en Bevermeer vormen het Montferland. Tijdens het maken van een fietstocht is het zeker de moeite waard om een stop te maken in ‘s-Heerenberg. In ‘s-Heerenberg kunt u een bezoek brengen aan een van de best bewaarde en grootste kastelen van Nederland. 

Benieuwd waarom fietsliefhebbers hier hun hart ophalen? Breng dan met dit arrangement een bezoek aan het gastvrije Montferland.

Als kind kwamen we al vaak op het Peeske. Voor altijd Montferland fan, woon en werk in Didam samen met Christel Gieling aan ons bedrijf Recreatief.nl .

You don't have permission to register